• Ελληνικά
  • English
  • Français
2310-483-070 2310-483-071 info@oseth.com.gr
Συνάντηση με τον Διευθυντή Τροχαίας

Μαρ 6, 2018 | Νέα-Ανακοινώσεις

Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Δ/νσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιο Σουρβίνο συναντήθηκε χθες το μεσημέρι ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Αμπατζάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ιωάννης Τσιωνάς της ΟΣΕΘ Α.Ε.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην τήρηση του Κ.Ο.Κ. σχετικά με τα Μ.Μ.Μ. της Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του Οργανισμού, επισημάνθηκε η ανάγκη αντιμετώπισης συστηματικών παραβάσεων του Κ.Ο.Κ. που δυσχεραίνουν ιδιαίτερα τη διέλευση των οχημάτων του ΟΑΣΘ.

Περαιτέρω έγινε διεξοδική συζήτηση για την ανάγκη προστασίας του χαρακτήρα των λεωφορειολωρίδων και αποτελεσματικότερης λειτουργίας τους.

Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής Δ/νσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιος Σουρβίνος εξέφρασε την απόλυτη προσήλωσή του στην προσπάθεια της υπηρεσίας του για την κατά προτεραιότητα διευκόλυνση της διέλευσης των λεωφορείων στην πόλη.

Τέλος σε αντιστοίχιση με το απόλυτα θετικό κλίμα συνεργασίας που επικράτησε,  αποφασίστηκε η συγκρότηση μεταξύ ΟΣΕΘ και Τροχαίας Θεσσαλονίκης μιας διαρκούς τεχνικής επιτροπής για την παρακολούθηση και αντιμετώπιση συγκοινωνιακών προβλημάτων των Μ.Μ.Μ. στη Θεσσαλονίκη και για την επεξεργασία νέων ρεαλιστικών και υλοποιήσιμων προτάσεων προς την ίδια κατεύθυνση.