• Ελληνικά
  • English
  • Français
2310-483-070 2310-483-071 info@oseth.com.gr
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ κ. Νίκου Ανδρουλάκη στα γραφεία του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ)

Σεπ 14, 2023 | Νέα-Ανακοινώσεις

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησε ο προέδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, κ. Νίκος Ανδρουλάκης, χθες στα γραφεία του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης.

Στη συνάντηση με την Διοίκηση και στελέχη του φορέα συζητήθηκε ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα της πόλης και της περιοχής, το κυκλοφοριακό και συγκοινωνιακό πρόβλημα της Θεσσαλονίκης. Συζητήθηκε επίσης σειρά θεμάτων που διαθέτει στη φαρέτρα των αρμοδιοτήτων και των παρεμβάσεων του ο ΟΣΕΘ, όπως το θέμα της ενίσχυσης του έργου της αστικής συγκοινωνίας, το ηλεκτρονικό εισιτήριο και όλες οι πτυχές των σχετικών συμβάσεων, ο επικείμενος διεθνής διαγωνισμός για το συγκοινωνιακό έργο στην περιαστική ζώνη, οι σταθμοί μετεπιβίβασης σε Μίκρα και Ν. Ελβετία (όπου ο ΟΣΕΘ έχει ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες για υλοποίηση έργου), η αναδιάρθρωση των λεωφορειακών γραμμών, η ανανέωση του στόλου κ.ά.

Ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε ότι, «Κάναμε μία συζήτηση ολοκληρωμένη και για τον ΟΑΣΘ και για το Μετρό και για το FLYOVER και η προτεραιότητά μας είναι να εξελιχθούν άμεσα, αλλά πάντα με έναν βιώσιμο τρόπο, όπου οι πολίτες της Θεσσαλονίκης θα έχουν μία καλύτερη καθημερινότητα». Υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ προτείνει παρεμβάσεις που αντιμετωπίζουν το συγκοινωνιακό πρόβλημα της Θεσσαλονίκης, χωρίς να το ανακυκλώνουν ή να αποφεύγουν την απάντηση.

Τόσο ο Πρόεδρος του ΔΣ Γιάννης Καλογερούδης όσο και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ, Γιάννης Τόσκας, ανέπτυξαν τα θέματα και ανέφεραν ότι σε ό,τι αφορά τον οδικό άξονα flyover, η προσπάθεια επικεντρώνεται στην απομείωση όποιων επιπτώσεων παρουσιαστούν κυρίως στους πρώτους μήνες της κατασκευής του έργου.