• Ελληνικά
  • English
  • Français
2310-483-070 2310-483-071 info@oseth.com.gr
Έναρξη θερινών δρομολογίων και ενίσχυση γραμμών

Ιούν 27, 2023 | Νέα-Ανακοινώσεις

Ο ΟΣΕΘ ενημερώνει το επιβατικό κοινό και τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης ότι από την 1η Ιουλίου (Σάββατο) ισχύουν τα θερινά δρομολόγια των γραμμών αστικής συγκοινωνίας στην ΠΕ Θεσσαλονικης

Ο ΟΣΕΘ, με στόχο τη βελτίωση εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης ενισχύει κάθε χρόνο τις λεωφορειακές γραμμές με προορισμό τις κοντινές παραλίες της πόλης της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, στις λεωφορειακές γραμμές No 69 «Α.Σ.ΙΚΕΑ-Επανομή», Νο 70 «Ν.Σ.Σ.-Επανομή», No 71 «Ν.Σ.Σ.-Μηχανιώνα», No 72 «Α.Σ.ΙΚΕΑ-Νέα Μηχανιώνα» και No 77H «Επανομή-Ποταμός» δρομολογούνται επιπλέον οχήματα κατά τη θερινή περίοδο Ιουλίου-Αυγούστου, ώστε να ικανοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ανάγκες των λουόμενων της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι φέτος, τη θερινή περίοδο Ιουλίου-Αυγούστου, οι λεωφορειακές γραμμές Νο 64 «Ν.Σ.Σ.-Φίλυρο» και Νο 67 «Α.Σ.ΙΚΕΑ-Τριάδι- Διεθνές Πανεπιστήμιο – Κεραμουργεία» θα πραγματοποιούνται με περισσότερα οχήματα, ώστε να ανταποκριθούν στις ανάγκες που προέκυψαν τα προηγούμενα έτη.

Τέλος, η τροποποίηση  της διαδρομής λεωφορειακής γραμμής Νο 79 «Α.Σ. ΙΚΕΑ-Αεροδρόμιο» και η διέλευση αυτής από το Mediterranean Cosmoς αναμένεται να βελτιώσει την πρόσβαση των τουριστών και του επιβατικού κοινού της πόλης της Θεσσαλονίκης τόσο προς το Εμπορικό Κέντρο όσο και προς την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή και το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής αντίστοιχα.