• Ελληνικά
  • English
  • Français
2310-483-070 2310-483-071 info@oseth.com.gr
Προσωρινή μεταφορά Τερματικού Σταθμού Σταυρούπολης λόγω εργασιών

Μαρ 8, 2024 | Νέα-Ανακοινώσεις

Ο ΟΣΕΘ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι τις επόμενες ημέρες δεν θα εξυπηρετείται προσωρινά ο Σταθμός Μετεπιβίβασης Σταυρούπολης (Ευκαρπία) εξαιτίας προγραμματισμένων εργασιών για την κατασκευή του δικτύου ηλεκτροδότησης του οικίσκου διανομής Μέσης Τάσης από τον οικίσκο του ΔΕΔΗΕ στο σταθμό Μετεπιβίβασης αστικής συγκοινωνίας.

Η επιβίβαση και αποβίβαση των χρηστών των λεωφορειακών γραμμών Νο 27 «Σταυρούπολη-Πανεπιστήμιο», Νο 43 «Τοπικό Ευόσμου», Νο 55 «Σταυρούπολη-Ωραιόκαστρο» (και των εναλλακτικών αυτής), Νο 83Ν «Σταυρούπολη-Λαγκαδάς», Νο 85 «Θεσσαλονίκη-Ευαγγελίστρια» (και των εναλλακτικών αυτής) και Νο 86 «Θεσσαλονίκη-Λαγκαδίκια» (και των εναλλακτικών αυτής), θα πραγματοποιείται έμπροσθεν του αμαξοστασίου Σταυρούπολης (σε κατάλληλο σημείο για την αναμονή των επιβατών) το οποίο χωροθετείται στην οδό Θερμαϊκού, περί τα 150μ. νοτιότερα του σταθμού Μετεπιβίβασης Σταυρούπολης.

«Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την απρόσκοπτη παροχή του συγκοινωνιακού έργου και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού με ασφάλεια, τις λίγες αυτές ημέρες που θα διαρκέσει το έργο», σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ, Γιάννης Τόσκας.