• Ελληνικά
  • English
  • Français
2310-483-070 2310-483-071 info@oseth.com.gr
Συνάντηση διευθύνοντος συμβούλου ΟΣΕΘ Α.Ε. Ιωάννη Τσιωνά με στελέχη της ΔΕΠΑ και της ΟΣΥ

Δεκ 3, 2018 | Νέα-Ανακοινώσεις

Με στόχο οι δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης να γίνουν εκτός των άλλων φιλικότερες προς το περιβάλλον με την σταδιακή ανανέωση του στόλου και την κατάργηση του πετρελαίου, ο ΟΣΕΘ ανέλαβε την πρωτοβουλία και επιδίωξε συνεργασία – ενημέρωση με την ΔΕΠΑ, σχετικά με τη χρήση φυσικού αερίου για την κίνηση των οχημάτων.
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τα λεωφορεία με φυσικό αέριο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΣΕΘ Α.Ε., κ. Ιωάννης Τσιωνάς, συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΠΑ Α.Ε. κ. Δημήτρη Τζώρτζη. Κατόπιν συνοδευόμενος από επιτελείο μηχανικών είχε συνάντηση με τον Διευθυντή Δραστηριοτήτων κ. Στέφανο Οικονομίδη και τον Συντονιστή Διευθυντή Δραστηριοτήτων κ. Δημήτρη Δημητριάδη στα γραφεία της ΔΕΠΑ στην Αθήνα με τους οποίους οι εκπρόσωποι του ΟΣΕΘ συζήτησαν τις ανάγκες υποδομών τροφοδοσίας που απαιτούνται, σε συνάρτηση με τον αριθμό των οχημάτων. Ακόμη, η αντιπροσωπεία του Οργανισμού επισκέφτηκε τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις της ΔΕΠΑ για τροφοδοσία οχημάτων με φυσικό αέριο CNG.
Επίσης, στο πλαίσιο της ίδιας επίσκεψης στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον ΔΣ κ. Γεώργιο Γλυκό και κλιμάκιο της ΟΣΥ. Έγινε επίσκεψη στο αμαξοστάσιο της Ανθούσας και αναλυτική ενημέρωση συζήτηση για την υπερδεκαετή εμπειρία στη χρήση της τεχνολογίας CNG στην Αθήνα.
Ο ΟΣΕΘ διατηρεί διαρκή ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με όλους τους φορείς που εμπλέκονται στις αστικές συγκοινωνίες στην Αθήνα με σκοπό την παροχή αποτελεσματικότερου έργου και στη Θεσσαλονίκη.