• Ελληνικά
  • English
  • Français
2310-483-070 2310-483-071 info@oseth.com.gr
Στελέχη του ΟΣΕΘ ενημέρωσαν εκπροσώπους των εργαζομένων του ΟΑΣΘ για την αναδιάρθωση λεωφορειακών γραμμών

Οκτ 4, 2024 | Νέα-Ανακοινώσεις

Εκπροσώπους του προεδρείου του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΘ  ενημέρωσε σήμερα αντιπροσωπεία στελεχών του ΟΣΕΘ με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Γιάννη Τόσκα.

Η συνάντηση αφορούσε σε διεξοδική ενημέρωση τόσο για τα κριτήρια, τον χαρακτήρα και τη μελέτη του ΟΣΕΘ για δομική αναδιάρθωση των γραμμών της αστικής συγκοινωνίας της ευρύτερης Θεσσαλονίκης, ενόψει της λειτουργίας του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Είχε προηγηθεί αναλυτικότερη ενημέρωση τόσο του επισήμου ΟΑΣΘ όσο και διαβούλευση η οποία βρίσκεται σε στάδιο ωρίμανσης.

Τα στελέχη του ΟΣΕΘ, συγκοινωνιολόγοι κκ. Δ. Κομνιανού, Χρ. Κωνσταντινίδου, Ιφ. Μπαλαμπέκου, Σ. Σαλέμ, Αν. Θεοδωρή ενημέρωσαν τον πρόεδρο Γιάννη Δήμκα και τον γενικό γραμματέα του συνδικάτου Αλέξη Γεωργιάδη από τους οποίους άκουσαν προσεκτικά σχόλια ως προς τον σχεδιασμό και την τελική κατάστρωση/ αναδιάταξη γραμμών προκειμένου ναεξυπηρετηθεί καλύτερα το επιβατικό κοινό.

 

Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο να εξηγεί ότι ο ανασχεδιασμός μελετάται σε συνεργασία με τους Δήμους και τους φορείς αστικής συγκοινωνίας στη Θεσσαλονίκη ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ, ενώ οι δυο πλευρές συμφώνησαν να επαναλάβουν τη συνάντηση το επόμενο διάστημα για επιμέρους λεπτομέρειες του σχεδιασμού.