• Ελληνικά
  • English
  • Français
2310-483-070 2310-483-071 info@oseth.com.gr
Κλειστά για απολύμανση τα γραφεία του ΟΣΕΘ

Νοέ 18, 2020 | Νέα-Ανακοινώσεις

Κλειστά θα παραμείνουν, για προληπτικούς λόγους, τα γραφεία του ΟΣΕΘ, από σήμερα Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 έως και την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου.

Τα γραφεία του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης θα παραμείνουν κλειστά προκειμένου να πραγματοποιηθεί απολύμανση, μετά από τη διάγνωση ενός θετικού κρούσματος κορωνοϊού σε υπάλληλο της εταιρείας.

Το κρούσμα, το οποίο είναι ασυμπτωματικό, εντοπίστηκε κατόπιν μοριακού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε προληπτικά χθες, Τρίτη 17 Νοεμβρίου, σε όλους τους εργαζόμενους του ΟΣΕΘ.

Εξάλλου, στο σύνολο των 44 δειγμάτων που ελήφθησαν, εντοπίστηκαν ακόμη τρία θετικά δείγματα, τα οποία αφορούν ειδικότητες εργαζομένων εκτός των γραφείων του ΟΣΕΘ.

Για τα κρούσματα ενημερώθηκαν άμεσα τόσο ο ΕΟΔΥ, όσο και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Οι στενές επαφές των κρουσμάτων ιχνηλατούνται, ενώ ο περιορισμένος αριθμός εργαζομένων που βρισκόταν χθες στα γραφεία του ΟΣΕΘ έχουν ειδοποιηθεί και θα τεθούν για το επόμενο χρονικό διάστημα σε αυτοπεριορισμό.

Στον ΟΣΕΘ, τηρούνται απαρέγκλιτα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι εργαζόμενοι τηρούν ειδικά πλάνα εργασίας και τηλεργασίας. Στο πλαίσιο αυτό, ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης συνεχίζει να συνεργάζεται με τους εμπλεκόμενους φορείς, με κανονικούς ρυθμούς.

Με τις ευχές σύσσωμου του Οργανισμού, να είναι όλοι υγιείς και δυνατοί.