• Ελληνικά
  • English
  • Français
2310-483-070 2310-483-071 info@oseth.com.gr
Διαδικτυακή Εκδήλωση ΟΣΕΘ για τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης που επέφερε η πανδημία της Covid-19 στις Δημόσιες Επιβατικές Μεταφορές σήμερα 8.12.2021 ώρα 19.00

Δεκ 8, 2021 | Νέα-Ανακοινώσεις

Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης διοργανώνει σήμερα, Τετάρτη 08.12.2021, στις 19:00 διαδικτυακή εκδήλωση, με θέμα: “Οι επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης που επέφερε η πανδημία της Covid-19 στις Δημόσιες Επιβατικές Μεταφορές”.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα έρευνας κοινού που διεξήχθη με πρωτοβουλία του ΟΣΕΘ καθώς και προτάσεις αντιμετώπισης των επιπτώσεων. Εισαγωγική ομιλία θα γίνει από τον κ. Γιάννη Τόσκα, Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕΘ, και θα αναπτύξουν το θέμα οι κκ. Ιωάννης Κωνσταντινίδης, Αν. Καθηγητής στο ΠΑΜΑΚ και Ευάγγελος Κατσαρός, Ερευνητής. Παρεμβάσεις θα γίνουν από τους Ομότιμους καθηγητές του ΑΠΘ, κκ. Αριστοτέλη Νανιόπουλο και Παναγιώτη Παπαϊωάννου. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος Βαγγέλης Στολάκης.

Για να παρακολουθήσετε τη Διαδικτυακή εκδήλωση μπορείτε να συνδεθείτε είτε στην σελίδα του ΟΣΕΘ στο Facebook (https://www.facebook.com/oseth.gr) είτε στο κανάλι του MyPortal.gr στο Youtube (https://youtu.be/-26U0KF1H4Y)

Τέλος, όπως δήλωσε ο Διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ κ. Γιάννης Τόσκας, «με δεδομένο ότι η έρευνα μας επιβεβαίωσε ότι με το ξέσπασμα της πανδημίας διπλασιάστηκαν οι μετακινήσεις με ΙΧ και με τα πόδια και μειώθηκαν κατά περίπου 27% οι μετακινήσεις με τα λεωφορεία, χρειάζεται τόσο οι Αρχές Μεταφορών όσο και οι πάροχοι αλλά και οι φορείς της πόλης, να πάρουμε επιπλέον πρωτοβουλίες για την περαιτέρω βελτίωση την ποιότητας των δημοσίων συγκοινωνιών και της βιώσιμης κινητικότητας».