• Ελληνικά
  • English
  • Français
2310-483-070 2310-483-071 info@oseth.com.gr
Συνάντηση εργασίας ΟΣΕΘ – Δημάρχου Λαγκαδά

Νοέ 21, 2018 | Νέα-Ανακοινώσεις

Συνάντηση εργασίας με αντικείμενο τα συγκοινωνιακά ζητήματα στο δήμο Λαγκαδά πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου.
Ο πρόεδρος του ΟΣΕΘ Α.Ε. Κώστας Αμπατζάς καλωσορίζοντας την διαπαραταξιακή επιτροπή του δήμου Λαγκαδά, την οποία απάρτιζαν ο ίδιος ο δήμαρχος Ιωάννης Καραγιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης Νικόλαος Κουτλιάνος και η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Μαρκέλλα Ταυρίδου, επεσήμανε πως ο Οργανισμός ανταποκρίθηκε στο αίτημα και πως ακούει με προσοχή τις παρατηρήσεις των ανθρώπων της περιοχής, ώστε να βρεθούν άμεσα λύσεις.
Επί τάπητος τέθηκαν τρία σημαντικά θέματα που απασχολούν ιδιαίτερα τους κατοίκους και το επιβατικό κοινό του δήμου Λαγκαδά και μάλιστα αφορούν σε ευαίσθητες ομάδες, αφού πρόκειται για τη μετακίνησης μαθητών, φοιτητών και σπουδαστών. Συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία του δήμου Λαγκαδά ζήτησε την επανένταξη της στάσης στην Καμάρα στο πρόγραμμα του «83 express» ώστε οι φοιτητές να διευκολύνονται στο δρόμο προς τα πανεπιστήμια, καθώς και την εξυπηρέτηση των σπουδαστών του ΙΕΚ Λαγκαδά και των μαθητών του ΕΠΑΛ Λαγκαδά με λεωφορεία του ΟΑΣΘ. Και για τα τρία αιτήματα, δόθηκε η διαβεβαίωση πως θα εξεταστούν άμεσα από τον ΟΣΕΘ και τους αρμόδιους συγκοινωνιολόγους Χριστιάνα Κωνσταντινίδου και Σαμ Σαλέμ ώστε να βρεθεί η βέλτιστη δυνατή λύση.
Ένα ακόμη σημαντικό θέμα που συζητήθηκε ήταν αυτό της επικείμενης δημοπράτησης του κόμβου Λαγκαδά, με τους διοικούντες τον δήμο να ζητούν να εκπονηθεί έγκαιρα συγκοινωνιακό σχέδιο ενόψει της ολοκλήρωσης του έργου.
Η σύσκεψη έγινε σε πολύ θετικό κλίμα, ενώ οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για επόμενη συνάντηση εργασίας.