• Ελληνικά
  • English
  • Français
2310-483-070 2310-483-071 info@oseth.com.gr
Κοπή πίτας του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης

Ιαν 20, 2023 | Νέα-Ανακοινώσεις

Μέσα σε ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023, σε γνωστό εστιατόριο της δυτικής πλευράς της πόλης, η κοπή της βασιλόπιτας του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι εργαζόμενοι και συνεργάτες του φορέα καθώς και η Διοίκηση. Αντάλλαξαν ευχές, έκαναν έναν απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε και συζήτησαν για τις προκλήσεις που θα αναλάβουν να διαχειριστούν στη νέα χρονιά ως ο «αρμόδιος φορέας» που αναπτύσσει, συντονίζει, εποπτεύει και ελέγχει τις δημόσιες επιβατικές αστικές συγκοινωνίες στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Με κοινή δήλωσή τους ο Πρόεδρος του ΔΣ Γιάννης Καλογερούδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ Γιάννης Τόσκας ανέφεραν ότι «Το στοίχημα της νέας χρονιάς είναι η βελτίωση της αστικής συγκοινωνίας της ΠΕ Θεσσαλονίκης μέσω της μακροχρόνιας συνεργασίας του ΟΣΕΘ με τον ΟΑΣΘ και τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Σερρών, Χαλκιδικής και Κιλκίς ώστε να απολαμβάνουν οι Θεσσαλονικείς τη δημόσια συγκοινωνία που δικαιούνται, καθώς και η συνεργασία με την Αττικό Μετρό ώστε η αναδιάρθρωση να είναι πλήρης σε λίγους μήνες! Είμαστε πεπεισμένοι ότι το 2023 θα είναι ένα έτος με περισσότερα λεωφορεία στους δρόμους της πόλης, με πολίτες σαν έτοιμους από καιρό να υποδεχθούν τα νέα συγκοινωνιακά δεδομένα και να σταθούν αρωγοί στο έργο μας!».