• Ελληνικά
  • English
  • Français
2310-483-070 2310-483-071 info@oseth.com.gr
Παρατείνονται τα αστικά δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών Νο 69 «Α.Σ.ΙΚΕΑ-Επανομή» και Νο 77 «Επανομή-Ποταμός»

Αυγ 28, 2020 | Νέα-Ανακοινώσεις

Με απόφαση του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης, παρατείνεται για λίγες ημέρες ακόμη (έως την Κυριακή 06 Σεπτεμβρίου 2020) το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων των λεωφορειακών γραμμών Νο 69 «Α.Σ.ΙΚΕΑ-Επανομή» συνδυαστικά και με το Νο 77 «Επανομή-Ποταμός» με σκοπό τη βελτίωση της παρεχόμενης εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού εξαιτίας της αυξημένης θερινής ζήτησης για μετακινήσεις στη ΜΕ Θεσσαλονίκης με άνετα και σύγχρονα λεωφορεία (τα οποία δρομολογεί το ΚΤΕΛ Σερρών).

Ειδικότερα,

  1. το πρόγραμμα λειτουργίας της λεωφορειακής γραμμής Νο 69 «Α.Σ.ΙΚΕΑ-Επανομή» που ισχύει τα Σαββατοκύριακα της θερινής περιόδου θα εφαρμοσθεί και κατά το 1o Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου 2020, δηλ. το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020
  2. το πρόγραμμα λειτουργίας της λεωφορειακής γραμμής Νο 77 «Επανομή-Ποταμός» που ισχύει κατά τη θερινή περίοδο θα εφαρμοσθεί μέχρι και την Κυριακή 06.09.2020.

«Φέτος ήταν μια «ιδιαίτερη» χρονιά και έχοντας υπόψη τις αυξημένες ανάγκες για τις μετακινήσεις σε κοντινές παραλίες αλλά και τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού, αποφασίσθηκε από τον ΟΣΕΘ να δοθεί έμφαση στην εξυπηρέτηση των θερινών προορισμών της Θεσσαλονίκης παρέχοντας τη δυνατότητα στα ΚΤΕΛ, με τη σύμβαση που υπογράφηκε τον Μάρτιο του έτους 2020 μεταξύ ΟΣΕΘ, ΚΤΕΛ και ΟΑΣΘ, να δώσουν εξετάσεις και να αριστεύσουν» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ κ. Γιάννης Τόσκας.

Τέλος, ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι ο ΟΣΕΘ δημιούργησε ειδικό λογαριασμό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας «help desk» όπου μπορεί ο ενδιαφερόμενος πολίτης να ζητήσει πληροφορίες για την αστική συγκοινωνία της ΠΕ Θεσσαλονίκης, να προτείνει αλλαγές σε αυτήν αλλά και να παραθέσει οιοδήποτε σχετικό θέμα τον απασχολεί (email: bushelp@oseth.com.gr). Το εγχείρημα αυτό δόθηκε ώστε όλοι οι πολίτες (χωρίς αποκλεισμούς) να συμβάλλουν στη βελτίωση της εξυπηρέτησης.

Ολόκληρο το δελτίου τύπου εδώ: 200828_Paratasi grammon

Αρχεία